Rätt look i sommar

Nu när sommaren är här vill man ju så klart vara lite extra fin från topp till tå. Av den anledningen tänkte vi här komma med några tips på hur man kan göra för att hitta rätt look i sommar.

Kläder

På sommaren ska man givetvis gå klädd så somrigt det bara går. Ett bra tips är därför att satsa på färger som gult, grönt, blått och lila som alla är lite extra heta i år. Vill man verkligen vara trendig skall man också satsa på den så kallade ”boho-chic”-stilen som är hippieinfluerad med mycket färgglada plagg.

Accessoarer

Ingen outfit är ju komplett utan några snygga accessoarer. Ett par solglasögon är en självklarhet. Vill man sticka ut lite extra kan även en hatt vara ett bra tips, framför allt eftersom hatten är på stark frammarsch.

Frisyr

När det kommer till frisyr är det en rad olika stilar som är populära i dagsläget. Kort hår a la Miley Cyrus är något som blir allt populärare, likaså den så kallade boben. Något som förstås också alltid funkar på sommaren är en lång och lite lockig frisyr för den som föredrar det.