Kom igång med dina hudvårdsrutiner

När du ska köpa hudvårdsprodukter kan det vara dags för dig att titta på olika sätt att handla. Idag kan du handla via olika rum online som visar hur du använder produkterna på bästa sätt. Det här gynnar inte bara företagen som kan demonstrera produkterna men också du som vill se hur en ansiktskräm ter sig på en specifik typ av hy.

På sajten Showroom så hittar du dessa rum som du kan titta på streaming och handla live. Välj de sändningar som passar dig och din hudvårdsrutin. Köp det du önskar ha hemma för bästa hudvård.

Viktigt med rutin

Att ha rutin i din vardag är viktigt. Den viktigaste rutinen i din vardag handlar oftast om hygien och kost. När det kommer till din hygien borstar du oftast tänderna och duschar. Men det allra viktigaste för din hy är att du faktiskt använder en ansiktskräm, morgon och kväll. Ett ypperligt tillfälle att få in rutin kring din hy är i anslutning till någon av dina andra ritualer. Exempelvis är rengöring av ansiktet i samband med tandborstning ett perfekt sätt att börja.

Tvätta ansiktet

Sist men inte minst är det viktigt att tvätta ansiktet varje dag. Se till att tvätta ansiktet med både varmt och kallt vatten. Det är nämligen med varmt vatten som du öppnar upp och rengör porerna för att sedan stänga porerna med kallt vatten. Använd rikligt med kräm och återfukta din hy efter rengöringen.